Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Nu

Min högsta önskan,
att Jesus skulle väcka de döda,
nu,
jag vill att du ska komma tillbaks,
att allt ska vara som vanligt,
nu.

Jag vill bara dansa,
under regnbågen,
med en näckros i munnen.

Jag vill bara klättra,
högst upp i en tall,
med tungan rätt i munnen,
vill jag falla,
ner,
bort från allt och ingenting.



Jag vill bara bygga upp,
det som raserats,
nu.

Jag vill inte gråta,
men det är rätta medicinen,
nu.


Jag skulle vilja få dig att skratta,
nu.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-24 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann