Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett kalenderblad någonstans

En dag, på ett ännu tomt kalenderblad,
kommer jag att somna in, för att aldrig någonsin vakna igen.

Gryningen kommer så vackert att stiga upp,
skymningen att kliva ner.


- otåligt väntar jag på ett kalender bland,
någonstans.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 20:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag vet att himmelriket finns för min skull- men tyvärr vet jag inte när det kommer. väldigt retfullt.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann