Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Smultron blod

Jag ligger där på marken,
nästan död,
ensam, igen.

- Hallå, ni är borta
varför har ni glömt mig?

Jag vill att ni ska se,
mig, bara en liten stund,

- Hallå ni är borta
varför har ni glömt mig?

Jag är inte mörkrädd,
bara lite tryggare i ljus,
taggtråd tuggar sönder mina ben bland smultronen, igen

- Hallå, ni är borta
varför har ni glömt mig?




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-25 13:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
Ohh

Stark text, bra genomförd.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann