Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ruin

Känslor är viktiga,
poesi är roligt
skriva är medicin ,
det är tråkigt att laga mat,
jag blir lugn av skog,

sen då,
vad mer,
vad är meningen med livet,
tar jag det för givet,
tänker jag för mycket på mig själv,
struntar jag i andra,

?

jag förstår inte,
min karta är borta,
förresten sade han det en gång,
att det inte finns något facit för hur livet ska levas,
det är nog det enda kloka han sagt,
min pappa.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-25 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann