Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Våga fråga-

Jag har en fråga,
en undran,

Jag har en fråga,
men är lite,
eller kanske väldigt mycket,
rädd,
att få höra svaret ärligt från dig.

Jag har en fråga,
jag vill ställa,
bland hundratals,

jag undrar,
ska jag våga ställa,

en fråga...




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-25 14:10



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som jag tror de flesta känner igen sig i!
2018-06-25

  Stay Golden
Man ska våga fråga, annars så står man där förutan varken kärlek eller framtid
2018-06-25

  SatansSon VIP
mycket bra.
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann