Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festivalnatt

Jag står vid gatans hörn
Framför scenen på torget
Du springer för ditt liv

En parad i en tråkig stad
Dunkar skiten ur folket
Men vi hör ingenting

Du nämner att vi inte setts på länge
En kram som varar aningen för länge

En hamn där natten föds
Flera år under ytan
Och tårar på din kind

Vi vill aldrig åka hem
Sista bussen att missa
Går 02:45

En sista sommar innan allt försvinner
Jag somnar i din famn och allt försvinner




Bunden vers av HANYMEL
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-25 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANYMEL
HANYMEL