Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

And I think

Och jag tror att det är dags för mig att leva
Nu när alla distraherar mig
Men solen faller igen
Och ingenting är tyst

Och jag tror att det är dags för mig att krascha
Nu när alla övertalar mig
Men solen stiger igen
Och ingenting är ljust

Jag är en robot före fem
Men bara människa efter det
Varför känner du inte mig?
Det är en dröm jag lever än
Men jag är nattens blåa bleck
Varför känner du inte mig?




Fri vers av HANYMEL
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-02 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HANYMEL
HANYMEL