Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- HJÄLP MIG!

Ta mig härifrån,
Hjälp mig,
Snälla,
jag vill ut,
timglaset är vänt, snart har det runnit ut,
snart tar allting slut, om inte någon,
snälla, kan hjälpa mig ut.

Ta mig härifrån,
Hjälp mig,
Snälla,
jag vill ut,
jag tar snart död på mig själv,
timglaset är vänt, snart har det runnit ut,
snart är allting slut, om inte någon,
snälla kan hjälpa mig ut.

Ta mig härifrån,
Hjälp mig,
Snälla,
bakom min fasad gråter jag,
varför kan inte någon, snälla, se rakt genom mig,
jag kryper runt i brinnande glöd,
i ensamhet kommer det bli min död.

Hjälp mig,
Någon,
Snälla, hjälp mig ut!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-25 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann