Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaskadspyans satsmelodi

Att kräkas ymnigt
eller låta skiten förgifta dig.

Ställd utan plattform
suspenderad i det högre
vid liv men inte levande
som en stympad staty i stelnat motljus.

Jag är arkaisk, opraktisk men fri
fri från alla bokstavsmetastaser
som sprider meningar utan mening
"hej hur mår du?"

Mitt modus operandi bortom varseblivning
en senfärdig klyvning som aldrig fullföljdes
där köttet binder samman ett gapande hål
till hulkande symfoniers staccatotoner.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt