Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm jag hade...


Naken

Jag drömmer att jag är naken,
förutom ett skynke som jag försöker skyla min kropp med.
En man kommer fram till mig.
Han ber mig släppa taget om skynket
men jag ber honom istället om en säkerhetsnål
att fästa ihop det med.

Han säger - Du har inget att skämmas över.

Jag släpper taget
och låter mitt skynke falla...




Övriga genrer av Kriha
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-26 09:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den nakna sanningen, är i beskådning - du själv.
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kriha