Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På glänt.

Lite försiktigt och på håll.
Som jag närmar mig en eld.
Så nära jag vågar och med respekt.
Jag saknar dig mamma.

Din sista månad var tuff.
En mardröm.
En sådan där film du inte lät mig se på.
Du sa jag var för känslig, du hade rätt.
Jag ser dem inte än.

Jag stängde dörren till min sorg,
men nu står den på glänt igen.
Jag ser oss på håll, går så nära jag kan
och bara tittar.

Jag borde sova nu men det struntar jag i.
För dörren står på glänt och jag gråter.




Fri vers av Kriha
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-11-24 02:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text.
2018-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Kriha