Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blev så!


Ett brinnande hjärta

Jag brinner för att möta ett hjärta
som brinner och är sant.
Någon som förstår det jag förstår
och inte flyr när det blåser kallt.

Jag vill spegla mig i dina ögon
och älska det jag ser
och veta att du i mina
ser hur mitt hjärta ler.

Jag vill dela tankar , ord och känslor
som betyder något för oss.
Jag vill vara nära på tusen sätt
och inte bara på ett.

Jag vill älska på riktigt,
utan mask, spel och gevär.
Jag vill ha dig,
precis som du är.




Fri vers (Prosapoesi) av Kriha
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-23 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriha