Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min sång

Mitt hjärta slår så hårt,
nu är tiden mogen.
Jag har en sång jag ska sjunga,
en väg att gå.
En rädsla att övervinna,
ett mål jag vill nå.

Jag måste tysta alla tvivel,
tro utan några svar.
Jag vill att kärleken ska segra
och rädslan inte längre vara kvar.

Jag vill visa vem jag är,
leva det liv jag valt.
Jag vill kasta mig över kanten,
utan vetskap om resultat.

Jag vill inte ge efter för en skugga
som inte är jag.
Inte nära den så den växer
och får övertag.

Jag vill lita på min kraft,
känna livet i mina andetag.
Jag vill vara min egen vän
på den vägen jag valt.




Fri vers (Prosapoesi) av Kriha
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-26 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kriha