Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ung kvinnas svar på för tungt ansvar. :-)


Vild

Något i mig vill trampa gasen i botten
och bara ge mig hän.
Jag vill utmana alla regler
och alla höga krav.
Jag vill bara vara jag.

Alla förtryckta känslor vill ut...
NU!

Jag måste andas, armbåga mig loss.
Knäppa upp knapparna
som stramar åt om min hals.

Jag vill lipa åt alla förmaningar
och släppa all kontroll.
Jag vill ge mig hän i en dans
utan att det spelar någon roll.

Något i mig vill driva allt till sin spets
och bara uttrycka min skatt.
Strunta i alla sorger, hela livet,
illusionen vi lever vi
och besvara allt med ett skratt.

Jag är nykter, klar och allt är som vanligt,
förutom att djuret i mig vill ut.
Det goda, det onda, den som tror
och den som inte vågar,
i ett enda stort TJUT!




Fri vers av Kriha
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-08 18:54



Bookmark and Share


  WyS VIP
Låter underbart!
2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Kriha