Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ostämplat exemplar

Döden, vill du vara snäll och möta upp mig,
precis där det brister.

Döden, snälla vänta på mig där ,

min tid faller tyst mot bottnen på mitt timglas,
öppet inför ögon, som faktiskt inte ser något alls.

jag vet inte hur, ( och faktiskt inte när)
men,
Döden, snälla fortsätt att vänta där du är,

jag orkar inte med livets trakasserier,
aldrig,
inte något mer.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-26 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann