Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Solkatt

Vi skålar
för ett liv
en framtid


ett hopp
en glädje

vi väntar

lycka


vår
tur





hoppas
jag
att
jag
förtjänar
den
totala
lyckan

den som känns så bra inuti mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-26 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann