Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Längst in i hörnet



Döden,
snälla söv mig mig till ro,
omslut mig i dina armar,

snälla hämta mig,
för mig dit,
till den plats,
där även den största dåre,
kan känna sig som hemma,
i lugn och total ro.

Döden
snälla, ta mig dit,
snälla, hämta mig,
så vänder vi aldrig någonsin om,
aldrig hit igen.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann