Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att måla.

Min bror han målar
med pensel och färg
Han skapar
figurativt och abstrakt
de vackraste av tavlor

Av detta förmår jag intet

Min egna palett
består av bokstäver
sammanfogade till ord
meningar som målar
skapar en inre bild.

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-26 18:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ni skapar båda två, var och en på sitt sätt!
2018-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP