Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Lilla morra


En liten morra som aldrig sagt ett hej,
har talat till hela mitt hjärta,
en liten morra, ler ofta med kärlek mot mig,

en liten morra strålar ibland som en sol,
det betyder så mycket för mig,
en liten morra gråter ibland när hon är trött,det gör jag också, fast jag är stor,

jag känner tacksamhet till livet när jag får klappa lilla morran på kinden,

du lilla morra du som aldrig sagt ett ord,
du lilla morra är så otroligt älskad på vår jord,
du lilla morra,
du betyder väldigt, väldigt mycket för mig.

Livet kan vara svårt,
jag hoppas att det ska vara snällt mot oss,
för
jag vill se dig växa upp,
jag vill få följa dig på din resa genom livet
du söta lilla morra, jag tar ingenting för givet,

du lilla morra är oskyldig till allt,
du har ännu inte tagit ett kliv, men gjort ett stort avtryck i mitt liv,
du får mig att känna glädje bakom min gråt,

jag finner ett nytt hopp när du ler mot mig,
på ett sätt som inte någon förstår,
det är så när jag mår som bara jag gör,

jag hittar en ny liten mening med mitt liv när du morrar mot mig.

Jag har blivit moster,
som jag alltid velat bli,
jag fick glädjen att bli det till just dig.


Jag hoppas att vindarna ska bära oss i rätt riktning,
jag ber att de ska vara extra snälla mot dig.

Jag tänker väldigt ofta på att jag hoppas att du ska få må bra i framtiden,
jag önskar av hela mitt hjärta att livet ska behandla dig väl,
du lilla morra har ännu inte tagit dina första steg på jorden,
inte uttalat ett enda ord,
men du har berört hela min själ,

livet är kan vara så jobbigt, speciellt om man råkar trampa fel,
vem du än blir, var du än slår dig till ro,
kommer jag alltid finnas för dig i både skratt och gråt,
jag kommer att älska dig till tusen,
om livet blir tungt och extra jobbigt för dig,
så ska du veta att jag alltid finns här,
varje sekund, varje minut, kommer jag lyssna och bry mig om,

hur oskyldig du än må vara kommer du någon dag få fälla en tår,
det är oundvikligt men,
du lilla morra,
spara nu mina ord,
du är lika värdefull som månen och himlens alla stjärnor,
universum,
det finns inte något större än så.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-26 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann