Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh, min duva - tanka

Svischande vingslag

duvor landar på räcke

går mot varandra

flyger i par till granen

kråmar sig i kuttrasju




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-27 17:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
fint e dé

2018-06-29

  M.Eta
Fin tanka, duvor kan vara mysiga i sitt kuttrande.
2018-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Här har de varit väldigt högljudda med sitt kuttrande.
2018-06-27

  Blomma-Stjärna VIP
finfin kuttrasjumin!
2018-06-27

  Feliaxel VIP
Fantastiska naturen som ger så mycket till oss
2018-06-27

  ULJO
Kärlek i naturen, härligt
2018-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP