Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett grässtrå

 

 

 

Ett grässtrå på marken 

med liv ur jorden under den

ljus och luft från ovan.

 

En ensam man ser ner på strået

säger utan att använda ord,

Du grässtrå som bidar din tid

växer i tron att du blir stor.

 

Stor blir du

som människa när du tror

och ser på himlen upp.

 

Med kraft får jord

ljus och luft från ovan.

 

Lika viktig du grässtrå 

och du människa

när båda tar kraft 

från tron.

 

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-27 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP