Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Det går över

Lova inte mer än vad du kan hålla,
var det någon, ( någon jävel!) som sade,
men
den som lovade det (var fan inte jag!)

Jo,
jag svär,
med uttryck i mina känslor,
med besvikelse kastad över mina axlar,
orkar jag snart inte mer.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-28 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann