Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ett moln mot himlen

Jag lovade,

att titta in,
finnas där,
hjälpa till,

nu,
när det kanske behövs som mest.

MEN
jag orkar knappt andas,
jag har glömt,
mellan tragiska väggar,
vad det är för dag.

Jag lovade,



MEN

veckan,
har nog snart blåst förbi.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-28 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann