Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
son.


Varför förstod du inte min dikt? Men det gjorde en annan per

Varför förstod du inte min dikt?
Var den alltför djup?
Var det ens konstigt att jag blandade in Svengelska där?
När min hjärna säger;
-Följ receptet, som jag ger dig!
Kanske att det inte leder till omedelbar framgång?
Men att jag har nått en enda människa , med denna dikt som jag skriver Om.
Det är vad som räknas!




Bunden vers av Mim
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-29 08:49



Bookmark and Share


    Khayyam
går det ens att missförstå dikter? speciellt såna som är luriga och abstrakta?
2018-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Mim