Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RED ROBIN - tanka

Rödhake på gren

stämbandens silver klingar

toner allegro

ser nyvattnad gräsmatta

maskars öde beseglat




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-01 17:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Snygg tanka...man ser det framför sig...
2018-07-07

  M.Eta
Fin tanka om en vacker fågel.
2018-07-02

  ULJO
Härlig hyllning till en fin fågel
2018-07-02

  Judas Ekholm VIP
Du gör naturens livsföring och grisighet så vacker och genialt naturlig. Jag blir glad och lite sentimental, utan att din dikt en tenderar att vara petigt sentimental alls...

det är SÅÅÅ snyggt!
2018-07-02

  Petter Wingren
Fåglar är underbar djur, lever liksom fiskar och ormar i parallella världar omöjliga för oss att förstå. Hur är det att var fisk? Orm? Fågel? Men sjunga kan bara fågeln, sjunger för dig. Rödhake.
2018-07-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra Tanka om en underbar liten fågel som sjunger inför det dukade "bordet".
2018-07-01

  Öknens Ros VIP
fenomenal fågel finner föda.
2018-07-01

  Larz Gustafsson VIP
"Here comes life
like a red robin into paradise"
(Leather Nun)
2018-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP