Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jobbet

När jag kommer till jobbet brukar mitt huvud kännas glasklart. Första timmen får jag gjort ungefär lika mycket som resten av arbetsdagens timmar tillsammans. Jag brukar alltid ha en kopp halvljummet kaffe på mitt skrivbord och en låtlista på Spotify påslagen.
Oftast skriver jag mail, protokoll eller andra slags skrivelser, men ibland vattnar jag mina blommor eller städar bort vissna blad från dem.
Ungefär var tionde eller femtonde minut kommer det någon kollega och frågar mig något. Oftast kan jag svara, och om jag inte kan det skriver jag upp frågan på en post it-lapp och kollar upp svaret inom den närmaste halvtimmen. Vissa kollegor pratar jag aldrig allvar med. Vissa kollegor pratar jag bara allvar med. Ibland, eller ganska ofta, vet jag inte om det är det ena eller det andra.
Jag brukar vara väldigt trött när jag går hem.




Fri vers (Fri form) av orbis tertius
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-30 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius