Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

Hemma går jag runt och plockar. Lite här och lite där. Eller så ligger jag stilla på sängen. Ibland, ganska sällan, hoppar jag och studsar och viftar lite. Vissa kallar det att träna. Jag skulle vilja kalla det dans, men det jag gör är nog lite för ostrukturerat för att falla in under det begreppet. Nästan varje dag pratar jag med min mamma i telefonen. Ibland pratar jag med min syster. Barnen pratar jag med i bildtelefon, om de inte är hos mig. Jag dricker mycket vatten. Oftast direkt ur kranen. Om jag är ensam har jag oftast hörlurar på mig. Förut lyssnade jag alltid på ljudböcker. Nu lyssnar jag nästan bara på musik. Oftare än jag studsar och viftar brukar jag sortera saker. Eller måla om möbler. Byta plats på saker är en annan sak jag gör nästan dagligen. Och precis som på jobbet händer det att jag har en kopp halvljummet kaffe bredvid mig och plockar bort vissna blad från mina blommor.




Fri vers (Fri form) av orbis tertius
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-30 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius