Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är bara "hittepå", inte ett ord sanning.


Grandios

 

 

här är världens skönaste donna

ja, en sjusärdeles primadonna

jag rest världen runt

gjort en massa stunt

inget är mig främmande

inget är för mig skrämmande

jag haft alla möjliga jobb

inte är jag nån snobb

en gång jag dansade lap-dance

jag hade en massa fans

mycket dollarsedlar jag fick

av en och annan "prick"

en annan gång var jag strippa

fast inte någon xantippa

männen jublade hejvilt

MERA! MERA! AV MED KILT!

som skotska jag var klädd

jag blev nästan rädd

 jag i säckpipan tog ton

det var en riktig afton

jag är den magnifika

den specifika

outstanding 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-01 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP