Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag på plattan




En solig dag
bland fimpar och kanyler
finns några döende

Flugor surrar

En reser sig
och frågar mig hur jag mår




Fri vers av innakarin
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-01 17:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Absurt och fint fångat.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin