Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNARS SKJUTER JÄGARN MIG

 

Medtvingad

till skjutbanan

 

kaffe på termos

och smörgåsar

 

han skulle övningsskjuta

 

jag var rädd

för vapen

 

men mest rädd

för honom

 

det visste han

 

jag behövde härdas

min vilja kuvas

 

när skotten föll

höll jag för öronen

 

smala flickben

skakade okontrollerat

 

hatet sipprade

ut i rännilar

 

fyllde kroppens

blodomlopp

 

nu är det fikadags,

sade han hurtigt

 

medan han belåtet

iakttog min rädsla




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-02 17:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att skrämmas på detta sätt löser inga problem...jobbigt minne...
2018-07-07

  Feliaxel VIP
Man ska inte tvinga någon att skjuta
Det är inte rätt
2018-07-03

  Öknens Ros VIP
En rädsla som borrar sig in i själen och lämnar efter sig ärr.
2018-07-02

  M.Eta
Lite kuslig text. Tycker inte heller om vapen.
2018-07-02

  Petter Wingren
Tänk hur många familjeidyller som är fullskitna av rädsla hot och hat. Idyllen: familjefadern tar med sig dottern ut till skjutbanan. Verklighetseten: varje steg han tar häller skräck i flickkroppen.
2018-07-02

  ULJO
Varför alla dessa vapen?
2018-07-02

  Onomatoprofet VIP
Den onde njuter av en annan människas rädsla
2018-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag vill skyndsamt tillägga att jag i dag aldrig skulle lyfta ett vapen vare sig mot en människa eller mot ett djur.
Som kristen är jag pacifist.
2018-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Annat var det då jag följde med min far (som var tävlingsskytt, inte jägare) till skjutbanan.
Jag testade både pistol (Beretta) och k-pist. Minns inte hur gammal jag var.
Men det fanns inget som helst tvång över det hela.
2018-07-02

  SatansSon VIP
fy fan. han var riktigt taskig mot dig. han borde ha förstått att du blev rädd då det small.
2018-07-02

  Niliboy
Fy för den lede för vapen, man kan ju inte annat än bli rädd!
2018-07-02

    Sefarge VIP
Även oljud utan ord
Kan märka en själ!
Intressant insiktsfullt
Skriftat!
2018-07-02

  Flicis VIP
Usch..vilken hemsk människa, att njuta av andras psykiska illamående.
2018-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP