Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tvångs tankar på obestämt tid

 

Jag ej vill att tänka längre!
Jag orkar inte längre att tänka!
Jag hoppas att slippa att tänka!

Och för gott

Men du!
Du tränger sig i mitt huvud
Du ockuperar alla rum i mitt huvud

Och beslagtog min identitet

Själv kan inte tänka eller planera någonting längre
Själv kan inte resonera någonting
Själv kan inte lägre känna någonting

Beslagtagen på mig själv

Du planerar allt för mig
Du sprider all din ondska i alla mina inre rum
Du torterar mig med avsikt och ställer din krav

Jag betyder inget för dig

Men du, det räcker nog!
Kom och visa sig och ta av sig masken
Din djävla du vem pratar jag med?

Ingen aning… det var suset som susade i mitt huvud

Var det en man?
Var det en kvinna?
Var det gud?

Eller var jag själv som trängde mig i mitt eget huvud?

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2018-07-02 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP