Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bränt orden till panik

 

Jag!
Har bränt tusentals ord vänt på dem upp och ner
Sökande efter kunskap

Jag!
Har tuggat på båda levande och döda ord
Sökande efter svar

Jag!
Lekte hemlig lek med alla ord
Ville förstå barnens språk

Panik!
Blev mitt liv till!
Förvandlades till språklös liv

Rummet!
Fylldes med panik och ångest och flygande ord
Jag fylldes med panik och ångest och mumlande ord

Bränt orden!
Bränt mig själv!
I paniken

Orden!
Gav mig lettråden till kunskapen
Visade mig vägen till min frihet

Jag slarvade!
Jag dröjde längre än väntat!
Paniken brände all ord inom mig

Gjorde av mig en språklös själ!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 180 gånger
Publicerad 2018-07-02 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP