Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
målning gjord av Sara N Lykkehaab


Jag vill leva i mina drömmar.

Varje dag vaknar jag och kämpar
men varje natt gråter jag i ensamhetens mörker.

Varje dag letar jag efter solskenet
men varje dag lägger jag mig i mörkret

Varje dag kämpar jag för att nå ljuset men varje natt somnar jag med ekot av mina tårar falla.

Varje dag vill jag hitta en mening med livet
men varje gång läger jag mig mer vilse en dagen före.

Varje dag letar jag efter en ängel
men varje natt krossas mitt hjärta.

Varje dag vaknar jag med hopp
men varje natt försvinner den

Varje natt önskar jag att leva i mina drömmar för alltid.
för att jag är lyckligare i mina mardrömmar än vad jag är i verkligheten.

Nu har hoppet om ljus försvunnit.
mitt hjärta har krossas
mina känslor har övergett mig

Mitt ljus tar snart sitt sista andetag, men ingen kommer sakna värmen, för igen vet att jag lyser.




Fri vers av Sara.lykke
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-03 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke