Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läste och kommenterade en text av Nanna X. Detta är min kommentar. Kritiken här nedan, har legat till sig i utkast sedan 3e juli 2018.


Kritik på en text (2088) rim





En högst underhållande skröna
skriven av drömsk o road böna
tänk vad stil och elegans
kan ta vägar i sin dans
sedan visa sig låtas belöna.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-07 14:02



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag förmodar att du avser texten Wille och postpresentationen?
2021-01-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP