Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyfter mig

 

 

du gör min dag lättare

du får mig att skratta

du gör mig ibland sentimental

du gör det svarta till regnbågens färger

du tröstar mig när jag är ledsen

du är den vän jag alltid önskat

du tar mig igenom det svåra

du är det jag saknat i mitt liv

 

du som kallas Poesi

du lyfter mig på vingar

till frihetens land

till glädjen och lyckan




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-03 12:53



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
du som kallas Poesi
du lyfter mig på vingar
till frihetens land
till glädjen och lyckan
PASSA PÅ ATT SAMLA DEM I EN BOK
VÄRT ATT LÄSA DIG ;)

2018-07-04

  Per Drysén
Hyllning till ordhantering
2018-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP