Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Födds som vuxen

 

Jag!
Föddes som vuxen till livet
Och blev bara till gammalt

Inte som ett foster!
Inte som ett barn!
Utan bara som en man

Till barndoms tid längtar jag inte als
Till lektider från barndomen tittar jag inte bakåt
Till jobbet sprang jag på heltid

Jag!
Har lärt mig att leva utan drömmar
Har lärt mig att vakna på nätterna av mardrömmarna

Jag!
Har lärt mig grymheten och hatat ordet kärlek
Har lärt mig förlåta alla andras synder utom mina egna

Jag!
Kunde inte hat ordet tills människan lärde mig
Förstod inte livet tills jag blev jagad för livet

Jag!
Tänker inte längre på rätt eller fel
Tänker inte på vad jag står för

Jag!
Ser Allah som allvarlig hot mot mig och mot min existens
Ser västvärlden; EU; Sverige som ett allvarlig hot mot min existens

Som en vuxen föddes jag till livet
Som en vuxen jagades jag till livet
Som en vuxen och aldrig barn dör jag för evig

Jag!
Har inga problem med världen tvärtom världen som har det
Har inga problem med andra religioner, ISLAM vill tvångs konvertera mig

Vuxenlivet lärde mig en sak!
Fly för livet!
Fly för livet!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2018-07-04 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP