Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dumheter, en snabbtitt

 

Den man som ser bara framåt
Brukar falla i sina gamla fällor, misstag och dumheter
Bakåttitt är en klokt beslut

Den man som alltid brukar ge bort gåvor
Kommer att gå i konkurs
Förrådet måste fyllas på

De som påstår att kärleken har ingen gräns
Har evig fel och det finns en gräns
Annars ångern, dåligsamvete blir själens dödliggift

Vänner ,utnyttjande vänner eller ovänner
Inga vänner , mellanvän eller vet INTE!
Ditt eget val och kasta aldrig skulden på någon annan

Den man som har öppnat sin hemdörr för dig
Har också öppnat sitt hjärta för dig
Och är inget hot mot dig

Föräldrar ordet stämmer EJ med verkligheten
Föräldrar som skickar sina barn till helvete
Barn ligger alltid under fötterna vid familjbråk

Det land som sina gräns har inga kontroll över
Begår sitt eget självmord
Islamister, terrorister i hemligheten bygger sin IS värld

Femtio miljoner invånare om femtio år har Sverige
En kvart miljon är svenskar och resten är flyktingar
250 tusen svenkar som jobbar på heltid  medan de dryga 49 miljoner flyktingar lever på alla bidrag  .............. jävla DU SVENSKT!

Flyktingar är INTE ett OFFER utan väl organiserat brottslighet!
Du som tar emot dem är den enda och eviga OFFRET!
Du kommer att försörja dem med bidrag till och med efter döden

Självmordbombarna …..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Du tackar JA till dem och öppnar ditt hjärta för
Dagen på utlöser de sin terrordåd mot dina barn på öppengata

Dumheter finns i och av alla sort
Vissa man gör medveten och står fast vid
Andra dumheter ångrar man sig snabb och säger förlåt

Att ångra sig ibland räcker , låser inga problem längre
Att lära sig av sina misstag, dumheter
Är en mans egen beslut

Man kan lägga till oändliga dumheter
Bara lära sig av sina dumheter som gäller
Och det VAR en VÄLDIGT snabbtitt genom verkligheten

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2018-07-04 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP