Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUCKARNAS BRO

 

Trädens viskande blad

bringar budskap från dig

 

du står vid stranden

med vindrufsigt hår

 

blått i blått

när ögon möter havet

 

vandrar på suckarnas bro

över kobbar och skär

 

tiden försvinner bort

drunknar i horisonten

 

din närvaro andas mig

när du står kärleksberedd

 

vi stiger hänförda in

i varandras heliga rum

 

fullkomnade i endräkt

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-12 18:01



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Gillar din dikt.
Kärleken är inte gratis.
Alla har vi en "suckarnas bro" att vandra
över innan motståndet är över.
Kram TBG.
2018-07-12

  Palett
Vacker text !
2018-07-12

  Niliboy
Vackert om kärlek i magi, ja kärleken är vacker å vi är många som älskar! My fin dikt!
2018-07-12

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och vackert!

"fullkomnade i endräkt"
Bättre kan det inte bli.
2018-07-12

  Öknens Ros VIP
andäktig!
2018-07-12

  Viksten
Vackert
Heligt
2018-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP