Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är aldrig försent

 

 

 

vad du i fordom kände

allt som dig hände

spott och spe du fick

de fula orden med stick

 

så ont och hårt allting var

och det som lämnats kvar

är sår och ärr i själen din

mot det hjälper inte penicillin

 

men en dag det vänder

det är då det händer

du känner en strimma av ljus

det är nästan som ett rus

 

någonting har hänt

du i kroppen känt

en glädje du känner

du får nya vänner

 

men akta dig för falska människor

och de med falska profetior

de vill dig inte väl

de över dig vill få befäl

 

lyssna på din inre röst

den som ger dig tröst

den leder dig dag som natt

du lyckan tager fatt

 

när du  känner dig tillfreds

behöver du ingen som dig leds

känn kroppens ljuva harmoni

det är som den vackraste poesi

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-04 15:20



Bookmark and Share


  Per Drysén
Den inre rösten talar
2018-07-04

  MALVAA VIP
lyssna på din inre röst
den som ger dig tröst SÅ SANT!

2018-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP