Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNDANS - tanka

Kvävande famntag

gulnande gräs och grödor

försvinn sol, kom regn!

barfotabrud trår regndans

trummar på tom vattendunk




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-05 17:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Om vi alla hjälps åt så kanske det kommer...:-))
2018-07-07

  Blomma-Stjärna VIP
bra - hurra - regn o regn fall ned
Nu nu nu nu
dripp dropp
2018-07-07

  M.Eta
Kanske hjälper med regndans, ska regna imorgon enligt väderleksrapport.
2018-07-06

  Petter Wingren
Mycket vacker och aktuell orddans. Det klingar en lyrisk grundton i din dikt med sina djupaste vibrationer i kulturens vagga.
2018-07-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig regndansig tanka
2018-07-06

  Poeten Salvador VIP
Regn eller grön målarfärg till gräsmsttorna
2018-07-05

    Sefarge VIP
Okej!
Nu på Lördag?
Fram o dunka
På dunken!
;)

2018-07-05

  ULJO
Vi behöver regn
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP