Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömtid

att få försvinna på en cykel
medan landskapet fortsätter
sommarvägar mot solnedgång
när ljuset sugs upp av skogsbrynet
står vampyrerna där försöker
se ut som trädstammar
med tickor och lavar i håret

den nakna färgen på himlens sista blekhet
är en sång till skaparen
mörkret är bara aningen svalare
än en solstekt eftermiddag
vägbanan skimrar i infrarött

kopparödlan trycker magen mot marken
spar den sista värmen
inatt lägger hon ägg
i min kompost




Fri vers av svernbygrabben
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-04 16:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skimrande
insikts
lyrik!

2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben