Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga punkter efter rad, utom i sista! För ingen slutpunkt förrän slutet, punkt!


Nerbrytningen

 

 

Inte frysa

inte för varmt

inte sova, sova

för evigt

 

Vill inte bli aska

vill inte förmultna

 

Bara vara borta

att bara flyta bort

i oändligheten.




Fri vers (Modernistisk dikt) av M M Mannheim VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-04 23:01



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat!
2018-07-12

  ResenärGenomLivet VIP
Att bara få flyta bort så, det känns gott...
2018-07-07

  aol
Underbart rogivande skaldat
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP