Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALSPRÅK

- Hur går det med budget-propositionen?
- Det kan jag i nuläget inte yttra mig om!
- När kommer ni med er utlovade storsatsning på bostäder för ungdomar?
- Den frågan kan jag vare sig svara ja eller nej på. Vi måste invänta den sittande utredningens betänkande. Därefter måste alla remiss-instanser få tillbörlig tid på sig att inkomma med sina yttranden.
- Kommer ni att hålla era vallöften?
- JA!




Övriga genrer (Satir) av Jonas Hellström
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-05 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström