Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns så många sätt att gå i svaromål på. En människa som 'inte vill ställa till med en scen i onödan', kan svara på en mängd sätt ändå. Har som en rodd båt att ösa slagvatten ur. Om bilden. Ta det isbildande.


Också ett sätt att säga det på




Ibland, får Henrik bevis från
'vilt främmande människor'
på att de vill 'göra närmanden',

ofta i kön till ett rullande fordon
som ett tåg eller en buss,
någon sorts kö i varje fall.

Även om det kan vara av karaktären
'jag tillhör gräddan i samhället'
eller bara vanlig kärvänlighet.

Blir hans svar stundom
'Du kan dra åt...
...svångremmen'.



(Texten har legat i utkast sedan
2018 07 05)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2021-05-02 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP