Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett 23-24 år gammalt minne dök upp


B dagen

 

 

Varför tänker jag på B idag 

Och den gången vi skildes åt 

 

Vi kom ut från krogen

På Hornsgatan 

Och tittade varandra i ögonen

Jag ville kyssa henne 

Men jag gjorde aldrig det

Vi kramades

Hon vinkade till taxin, den stannade

Hon satte sig och åkte iväg

Och jag stod kvar en stund

 

Fick aldrig den möjligheten igen

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-05 17:53



Bookmark and Share


    Lars J
Här ger du ordspråket ”det är bättre att gör något och kanske ångra sig än att inte göra något.....” ett ansikte.
2018-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP