Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lånad längtan.

Luften vibrerar
det känns överallt.
Det spirar av kärlek i luften.
En mun kysst av solsken
en gudomlig gestalt.
Hetta i midsommarnatt.

Blad som vibrerar
en sång långt långt bort.
En natt utav längtan och trånad.
Är sanningens ögonblick
här när vi vill.
Eller är den just bara belånad.




Fri vers av majsis
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-05 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis