Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FÖRSTA ÖGONBLICKET

 

I avskavd skönmålning

stod jag framför dig

 

du läste mitt inre

 

det vackraste

och det fulaste

 

allt jag var och inte är

 

ändå föll dina ord

som vita pärlor över mig

 

blekte ärrens röda streck

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-06 17:59



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, ibland faller orden över en!
2018-07-08

  Petter Wingren
Härligt öppet tolkningsbart slut. Jag gillar när du öppnar upp för det mystika. En stark text om att bli genomskådad.
2018-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2018-07-07

  ULJO
Gillas
2018-07-06

  Feliaxel VIP
Fint skaldat
2018-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP