Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Äh vaddå! Jag kan både njuta av sommaren OCH skriva poesi! :)


Du är saknad!

 

 

åh vad jag saknat dig

du min bäste vän

saknar du mig, säg

det var länge sen

 

du från scenen klev

för att vila ett tag

orden uteblev

det kommer en ny dag

 

när orden flödar

inspirationen kommer åter

du ingen tid ödar

när melodin i dikten låter

 

som ljuvaste musik

toner i dur

med rätt retorik

du vet hur

 

att orden pränta

att läsaren fånga

och det med ränta

det kan bli många

 

poesi, du min vän i glädje

så också i sorg

jag till dig vill vädja

lägger dig i min korg

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-08 21:04



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
drabbades av abstinensbesvär, svår klåda i fingrarna! ;)
2018-07-09

  Per Drysén
Visste väl att du inte kunde hålla dig
2018-07-09

  Öknens Ros VIP
Tack Cikoria! Så är det.
2018-07-08

  Cikoria Blå VIP
Rätt så!
Det ena behöver inte utesluta det andra.
2018-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP