Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blickar av tyst

 

Varje gång jag blunder
Önskar mig själv blickar av tyst

Utan luftens rörlighet
Utan mina andetagets rörlighet

Födds med smärta till världen
Lever med smärta i världen

lever med smärta i livet
Dör med ensamheten i livet

OH natt!
OOOOOOOOOOOOOOH natt!

Visst det kallas kärlek!
Visst det kallas liv!

Att önska sig blickar av död!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2018-07-06 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP