Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En turkyss

 

En turkyss!
Är vad man behöver i sitt liv för att lyckas

En turkyss!
Är vad en kvinna i sitt liv för att leva lycklig

En turkyss!
Är vad ett barn behöver för att leva som ett barn

En turkyss!
Är vad en äldre behöver för att dö lycklig

En turkyss!
Till de dikter som flödar kärlek och glädje

En turkyss!
Är vad vi alla behöver någon gång i livet




Prosa av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2018-07-06 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP